"Je hebt je onmisbaar gemaakt"

In de loop der jaren heb ik met Fullaction voor vele opdrachtgevers zeer diverse  projecten mogen uitvoeren. Ik ben ze allemaal zeer dankbaar.

Na een periode van hard werken, regelen en coordineren beschouwt men mij vaak als de 'vaste' collega.  Een vertouwd gezicht die met een glimlach orde in de chaos houdt en alles tot in de puntjes regelt.

Door mijn werkzaamheden heb ik te maken met talloze en verschillende medewerkers en kom ik op veel plekken binnen de organisatie, zodat het voelt alsof ik er al jaren werkzaam ben.

Als het weer tijd is om afscheid te nemen en er lovende woorden worden gesproken, dan geeft dit de bevestiging dat de doelen zijn behaald en het project tot een goed eindresultaat is gekomen.

"She makes things happen!"

Brenda's working style is very professional and she creates at the same time a pleasant atmosphere in office situations as well as in her dealings with personal and business relationships. She has an inspiring and uplifting personality. I have learned a lot from Brenda. She makes things happen!

Bianca Loosschilder 
Archivaris
Klooster Alverna

"Proactieve en loyale werkhouding"

Brenda is een professional op het gebied van persoonlijk assistent op directieniveau maar ook als projectmanager op facilitair gebied. Met haar proactieve werkhouding en loyaliteit heeft ze voor Hoorne Vastgoed een uitstekende klus geklaard, eerst als PA van de CEO en vervolgens heeft ze het secretariaat voor de ontwikkeling afdeling opgepakt.

Jan Heeremans
Algemeen directeur
Hoorne Vastgoed

"A very pleasant personality"

I got to know Brenda as a very optimistic and positive professional. Its characteristics are: proactive, loyal, a centipede, an all-rounder. If you ask her to organize or arrange something, you can be sure that this is done in a very professional way. A key figure. A lady with a very pleasant personality.

Angelique Povaretos
HR-Coördinator Sandvik

"A very nice colleague"

I have been working with Brenda for several months and in this period Brenda demonstrated to be a very professional colleague. She helps wherever she can and is constantly looking for improvements of existing processes. But besides all this, Brenda was a very nice colleague.

Veronique van der Linden
Financial Controller
Lazard B.V.

"What more can you ask for?"

Brenda is 'can do' manager with positive attitude and optimistic outlook. She is a delight to have in the office, able to work with all sorts of people and accommodate all kinds of requirements. During the time I worked with Brenda, she managed the logistics for relocating our offices from the World Trade Centre in Amsterdam Zuid to the world-class 'Edge' building, accomplished smoothly and without hitch. Professional and pleasant, what more can you ask for?

Christopher Wright
Global Governance
CEO Accountability
Executive Leadership
Frontline Sales Insight

"Always helpful and positive!"

I found it a great pleasure to work with Brenda. A fantastic attitude! Considerate, caring, capable and always helpful and positive!

Wayne Chmiel
Vice President Of New Business Development, Strategic Markets + Global Petrochemical Sales at MetalTek International

Organisatietalent

Brenda is een professional op het gebied van ondersteuning en organiseren met een hands on mentaliteit. Met haar warme vrouwelijke touch en persoonlijkheid weet ze in no time collega’s en personeel voor zich te winnen en zich de bedrijfsprocessen eigen te maken. In haar ondersteuning is ze onzichtbaar en staat ze achter haar klant en weet ze precies op het juiste momentum datgene te organiseren of te ondersteunen wat op dat moment noodzakelijk is. Door haar jarenlange ervaring is ze een organisatietalent en ondersteuner pur sang. Daarnaast is ze in staat projecten aan te sturen met een keiharde deadline. De combinatie en werking van haar vrouwelijke zachtheid en drive maken dat ze haar deadlines feilloos haalt. Een spin in het web op exclusive niveau met een diversiteit aan werkgebieden, kennis en ervaring.

Danielle Poolman
Directeur VKS N.V.

Geluksgevoel voor de organisatie

Gedurende driekwart jaar heb ik met Brenda als managementassistent mogen samenwerken. Het is een kadootje om Brenda als steun en toeverlaat direct naast je te hebben. Zij is altijd vrolijk, ziet per definitie de positieve kant en de kansen en weet die kansen zelfstandig te vertalen in adequate acties ten gunste van de organisatie en de directie. Haar sterke punten zijn haar creativiteit, blik voor de aankleding en PR, haar ideeën om te koersen op het geluksgevoel voor de organisatie, haar attentheid. Zij voelt dingen haarfijn aan, legt heel makkelijk contacten, is zeer toegankelijk. Hierdoor ontvangt zij signalen die van belang zijn voor de directie.

Yvette van Dijk 

a.i. directeur SG Newton

Proactief, gedegen, aanpakker en heel sociaal

Brenda was een erg fijne collega! Proactief, gedegen, aanpakker en heel sociaal. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Steven Sterk
Lawyer | Partner Employment Law bij Van Doorne

Zakelijk inzicht en verrassende ideeën

Ontzettend plezierig samengewerkt met Brenda. Ze is doortastend, creatief denkend en weet mensen in beweging te krijgen. Ze heeft oog voor details, en weet van aanpakken. Zakelijk inzicht en verrassende ideeën.

Piet L.A. Helmholt

Onderwijsadviseur Atlas College

Projectmanagement, programmamanagement en procesmanagement zijn goede hulpmiddelen bij het plannen en uitvoeren van opdrachten. Welk hulpmiddel is het meest adequaat bij uw opdracht?

INTERIEUR-DESIGN | VASTGOED STYLING | PERSONAL ASSISTANT | KANTOORINRICHTING | BEDRIJFSJUBILEUM | ZAKELIJKE DINERS |  VERHUIS-COORDINATIE | PERSONEELSFEESTEN | PRODUCTPRESENTATIES | BEURSCOORDINATIE | MOTIVATIEPROGRAMMA’S | INTERNATIONALE BIJEENKOMSTEN | REORGANISATIES | BUITENLANDSE REIZEN